L'Ajuntament de Sagunt expressa la seua condolença per l'accident mortal ocorregut ahir

Les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis municipals durant el dia de hui

Des de l'Ajuntament de Sagunt es desitja expressar el condol i transmetre el major suport i força a la família de la jove que va morir en un accident de trànsit el qual va causar, també, ferides greus a l’altra jove que l'acompanyava després de ser envestides per un vehicle durant la vesprada d'ahir. “Dir a les famílies que la força de tots els saguntins i saguntines està amb ells en aquests moments tan durs i igualment també volem expressar un desig de força i d'ànim cap a la família de l'altra jove que, en aquest moment, es troba en l'hospital passant un tràngol molt difícil” ha declarat l'Alcaldessa en funcions, Teresa García.

Volem ressaltar que, quan es produeix un accident que trunca la vida d'un dels nostres menors, l'ajuntament sempre expressa la seua condolença i el seu dolor, posant les banderes a mitja asta en tots els edificis municipals, i així procedirem al llarg del dia d'avui” ha explicat García.

És una autèntica desgràcia que menors de la nostra població es vegen involucrats en accidents tan difícils com aquests. El trànsit no pot ser un motiu de truncar vides sinó que ha de ser un motiu de seguretat, per açò volem expressar la nostra més sentida condolença i desitjar-los molta força i molt ànim en un moment tan dolorós com aquest” ha conclòs Teresa García.