L'Ajuntament de Sagunt farà un nou parc a l'entrada sud de Port de Sagunt

En el carrer Pizarro es va a habilitar un nou parc amb jocs infantils i en la plaça al costat del carrer Magallanes es van a completar unes millores necessàries per a evitar alguns problemes que han comunicat els veïns
 Pablo Abelleira i Josep Maria Gil junt amb la AAVV de La Forja
 
 
El regidor delegat d'Urbanisme i Tinent d'Alcalde de Participació Ciutadana i Innovació, Pablo Abelleria, i el regidor delegat de Manteniment, Josep María Gil, s'han reunit amb el president de l'associació de veïns La Forja, Luis Madrid, diversos membres de la mateixa i han visitat amb ells la confluència del carrer Pizarro amb l'avinguda Juan d'Àustria i la plaça adjacent amb el carrer Magallanes. 

En estos emplaçaments l'Ajuntament de Sagunt va a desenvolupar pròximament diverses actuacions urbanístiques. Concretament en el carrer Pizarro es va a habilitar un nou parc amb jocs infantils i en la plaça al costat del carrer Magallanes es van a completar unes millores necessàries per a evitar alguns problemes que han comunicat els veïns.

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme: “Hem visitat l'avinguda Juan d'Àustria, que és una de les entrades més importants al Port de Sagunt, i per tant, amb les obres que anem a realitzar es donarà una altra imatge a l'entrada de la ciutat. Hem informat als veïns i membres de l'associació veïnal de la Forja i hem intercanviat impressions per a fomentar la participació dels veïns en aquest tipus d'obres. Esta és la forma de les polítiques ciutadanes que volem implantar, nosaltres creiem que esta és la manera de fer les diferents intervencions en la ciutat i és una pena que este projecte no s'haguera començat d'esta manera, on els veïns tenen més opinió sobre el que es va a fer”.
 
 
 A més, Abelleira ha assenyalat que: “hem visitat també, el parc del carrer Magallanes, que és una obra que ja està conclosa, però que encara té moltes manques, entre elles, deficiències per la grava, en el pintat de diverses torres que són part del complex elèctric, i de la mateixa manera, hem estat també amb els veïns de la plaça intercanviant opinions per a poder realitzar les diferents intervencions”. Pablo Abelleira ha conclòs que: “Estes són les polítiques de participació ciutadana que volem implantar”.
 
 Reunió amb veïns de la  plaça Magallanes