L'Ajuntament de Sagunt felicita als equips juvenils del Fertiberia BM Port Sagunt i el BM Morvedre després de proclamar-se campions autonòmics

L'alcalde i la regidora delegada d'Esports, van lliurar a tots els joves la insígnia de la ciutat
Imagen 1Imagen 2
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent, van rebre ahir en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt als equips juvenils del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto i el BM Morvedre després de proclamar-se campions autonòmics el cap de setmana passat. L’alcalde i la regidora d'Esports van felicitar a tots dos equips pels seus assoliments i per aconseguir fer història en la ciutat, ja que és la primera vegada que dos equips juvenils del municipi es proclamen campions el mateix any, a pesar que per separat ja ho havien assolit. L'alcalde de Sagunt, va afirmar orgullós que havien aconseguit que “siguem capital valenciana d'handbol”. Per a concloure l'acte Quico Fernández i Remei Torrent van lliurar a cadascun dels joves la insígnia de la ciutat.
 
L'equip juvenil del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto, dirigit per Toni Sarió, està format per Alejandro Olivares, Carlos Palacios, Joel Castillo, Javi Cubero, Álvaro López, Asier Dubón, Sergio Bensach, Carlos Cebrián, Guillermo Martínez, Álvaro Perales, Juan Antonio Sarió, Richard Machí, Juan Pedro Conca, Óscar García, Marcos Aguillela, Pablo Núñez, Alex Sánchez, i César López.
 
D'altra banda, l'equip juvenil del BM Morvedre, dirigit per Basilio Sánchez està format per Cristina Polonio, María Gil, Patricia Cebrián, Youssra El Mattad, María Fernández, Lucía Gámez, María Llorens, Marta López, María Muñoz, Laura Muñoz, Loreto Zarco, Stephania Oliveira, Sonia Pérez, Valeria Rico, Rocío Rojas, Nerea Aguado, Clara Hernández, i Manuela Alexandra Tataru.
 
A més, la ciutat acollirà els pròxims dies 22, 23 i 24 d'abril el sector masculí i femení en el qual participaran aquests dos equips com a amfitrions. Concretament, els xics lluitaran per guanyar el sector G en el pavelló Municipal Internúcleos (Ovni) contra els equips: Asesoria Prieto & Tur HCE (1º Balears), BM Maracena (4º Andalusia), i U.E Sarrià (3º Catalunya). Per la seua banda, les xiques del BM Morvedre s'enfrontaran en el René Marigil als equips del sector F: BM Roquetas (2º Andalusia), BM Lizarreria (2º Navarra), i A.O.V BM Zamora (1º de Castella i Lleó).