L'Ajuntament de Sagunt ha organitzat el I Festival FoodTruckMurbiter els dies 27, 28 i 29 de maig

El recinte, que albergarà una diversa oferta gastronòmica i concerts gratuïts de rellevants grups de rock, se situarà darrere de L’Epicentre
Imagen 1Imagen 2
 La regidora de Festes, María Giménez, i el regidor de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz
 
Els dies 27, 28 i 29 de maig tindrà lloc un especial esdeveniment en el municipi de Sagunt en el qual tots els assistents podran combinar una peculiar oferta gastronòmica amb la música d'excel·lents bandes de rock i de Dj’s. Es tracta del I Festival FoodTruckMurbiter, organitzat per les delegacions de Festes i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt, que se situarà en l'esplanada darrere del centre comercial L’Epicentre (Av. Advocat Fausto Caruana) i als concerts del qual podrà assistir el públic gratuïtament.
 
Al costat de l'oferta gastronòmica dels foodtruck, amb preparacions de la gastronomia de diferents zones d'Espanya i d'altres països, els assistents podran gaudir dels concerts de Los Chikos del Maíz, El Último ke Zierre i Quinta Planta el divendres, 27 de maig, i de Sôber, Jolly Jocker, Infiltra2 i Bendita Locura el dissabte, 28 de maig. El diumenge, 29 de maig, agafaran el relleu els Dj’s convidats, Dj Mar Sea Sound i Dj Roman.
 
Sôber 
La regidora delegada de Festes, María Giménez, que ha estat acompanyada pel regidor delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, en la presentació del festival, ha explicat que aquesta iniciativa forma part “dels objectius de la Regidoria de Festes, entre els quals es troba la programació estable d'esdeveniments musicals que contribuïsquen a l'oferta festiva del municipi”. També ha afirmat que l'elecció del mes de maig per a la celebració d'aquest I Festival FoodTruckMurbiter es deu al fet que és el període de menor incidència d'actes programats per les associacions festives i per l'ajuntament i per açò són dates adequades per a “la dinamització de l'oci i temps lliure unit al foment del teixit econòmic i promoció turística de la ciutat”.
 
La informació relacionada amb l'esdeveniment es pot consultar en la web oficial: www.foodtruckmurbiter.com , així com en les xarxes socials. També s'ha ressaltat que no hi ha cap espai disponible per a l'acampada.
 
Los Chikos del Maíz