L'Ajuntament de Sagunt habilita el servei de consulta de les llistes electorals vigents

Els ciutadans i ciutadanes del municipi ja poden comprovar que estan censats correctament per a votar en les pròximes eleccions generals
Imagen 1
L'Ajuntament de Sagunt posa a la disposició dels ciutadans i ciutadanes el servei de consulta de les llistes electorals vigents perquè tots els veïns i veïnes puguen comprovar si es troben censats adequadament per a poder votar en les pròximes eleccions generals del 20 de desembre.

José Vicente Muñoz, regidor de Noves Tecnologies, ha volgut remarcar “la importància que els ciutadans facen ús d'aquest servei, que cada vegada és més accessible per a tots gràcies al servei d'informàtica de l'ajuntament de Sagunt, perquè es puguen solucionar a temps els possibles problemes i que ningú es quede sense el seu dret al vot”.

Les llistes es podran consultar del dia 2 al 9 de novembre, tots dos inclusivament, en diferents llocs del municipi. A Sagunt, en l'edifici administratiu de Camí Reial durant els dies laborables en horari d'oficines SAIC, i en el Palau Municipal els dissabtes i festius de 9 a 14 hores. També es podran consultar en la tinença d'alcaldia del Port de Sagunt, tant els dies laborables en horari d'oficines SAIC com els dissabtes i festius de 9 a 14 hores.

Així mateix, l'Ajuntament també ofereix aquest servei a través la seua pàgina web (www.aytosagunto.es), dins de l'apartat “Consulta el teu cens”, situat entre la secció d'actualitat i el tauler d'anuncis, on n'hi ha prou amb introduir el DNI per a conèixer el districte, centre electoral, secció i taula en el qual s'ha de votar.

Com s'explica en la web municipal, també es pot conèixer aquesta informació enviant un sms amb la paraula “CENSO” i el NIF/NIE, separats per un espai, al número 600 124 278; per exemple: CENSO 12345678K al 600 124 278. El cost del missatge és el de qualsevol sms normal.

Finalment, els qui tinguen certificat de signatura electrònica, també poden realitzar la consulta mitjançant la web de l'Institut Nacional d'Estadística (www.ine.es), entrant en l'apartat “Oficina del cens electoral” i, a continuació, punxant en “Consulta de dades d'inscripció”.