L'Ajuntament de Sagunt i Arcelor Mittal Espanya signen l'acord sobre l'antiga Gerència de AHM

Amb aquest acte es confirma la propietat municipal de la Gerència i s'estableixen diferents compromisos per dues parts
Imagen 1

 L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i el directiu (Country Manager) de Arcelor Mittal Espanya, S. a., José Enrique de la Rubiera, han signat aquest matí un acord respecte a l'antiga Gerència de AHM, en un acte celebrat en el saló de plens del Consistori al que han assistit els portaveus i regidors dels grups polítics de la Corporació Municipal, així com el excalcalde i diputat autonòmic, Alfredo Castelló, a més de representants de la citada empresa. 

Amb la signatura d'aquest acord, que va ser aprovat pel ple de la Corporació per unanimitat el dia 30 de gener de 2015, es confirma la propietat municipal de la Gerència al mateix temps que es fixen diferents compromisos per ambdues parts.

L'alcalde, Sergio Muniesa, ha reconegut “l'esforç de tots els que d'una manera o una altra han fet possible que s'arribe a signar aquest important acord per al municipi i han avalat, com ja destaquem en el seu moment, la voluntat social i política que la gerència fóra un espai públic i de propietat municipal. Ara s'obri un nou camí i hem de seguir treballant per a millorar i recuperar aquest emblemàtic i històric conjunt arquitectònic per a l'ús i gaudi de tots”