L'Ajuntament de Sagunt i la F. Junta Fallera de Sagunt es reuneixen per a la coordinació dels actes fallers

A la reunió han assistit el delegat de Festes i Cultura Popular, la Policia Local, Mobilitat Urbana-Tràfic, Manteniment, la SAG, Protecció Civil i el Cos Nacional de Policia
 
Un dels primers actes oficials de les Falles 2015 (Foto Figueres) 
 
La delegació de Festes i Cultura Popular de l'Ajuntament de Sagunt i la Federació Junta Fallera de Sagunt ja es troben immersos en els preparatius de la programació de les festes falleres d'enguany. En aquest sentit, s'ha produït la reunió de coordinació amb els diferents departaments municipals que presten els seus serveis durant el desenvolupament dels actes previstos, la Policia Local, Mobilitat Urbana-Tràfic, Manteniment, la SAG, Protecció Civil i el cos Nacional de Policia.

El regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, ha agraït “a totes les persones dels departaments municipals implicats la seua gran labor, sempre en segon pla, perquè tota la programació tinga la cobertura necessària per al seu desenvolupament òptim, així com la labor de Federació Junta Fallera de Sagunt. Com tots els anys convidem a la gent, fallera i no fallera, al fet que es divertisquen, isquen al carrer a gaudir de la celebració més arrelada en la nostra cultura popular, des del sentit comú i el comportament cívic, alhora que es demana disculpes a la ciutadania en general per les molèsties que puguen tenir durant aquestes dates, agraint sempre la seua comprensió i col·laboració amb el món faller”.

En la reunió es va fer un repàs a tota la programació que va a tenir lloc en la ciutat, des de la “nit d’albaes”, passant per la “cridà”, la imposició de recompenses, corts de tràfic, la “nit de la plantà”, cercaviles i la “nit de la crema”.

El dispositiu que s'engega per a les falles és molt important ja que hi ha implicats molts departaments municipals, per tant, la coordinació amb l'executiva de la Federació Fallera és essencial perquè tot isca com està previst.