L'Ajuntament de Sagunt i La Tenda de Tot el Món celebren el Dia Mundial del Comerç Just

Divendres que ve 26 de maig, a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc a les portes de la Tenda, en el passatge Vicente Moliner 4, del Port de Sagunt
Imagen 1Imagen 2

L'Ajuntament de Sagunt i La Tenda de Tot el Món celebren el Dia Mundial del Comerç Just. Sota el lema “Som rebels amb causa, Som comerç just. I tu?”, La Tenda de Tot el Món convida la ciutadania del Camp de Morvedre a celebrar este dia divendres que ve 26 de maig, a partir de les 18.00 hores a les portes de la Tenda, en el passatge Vicente Moliner 4, del Port de Sagunt.

 

En la festa comptaran amb l'espectacle 'S’enlaira' de la companyia de teatre Camí de Nora, música i contes amb el grup local Educarock, percussió africana amb 'SapSap' de La Casa Nueva, un taller de Máscaras Rebeldes, el photo-call ‘Rebel·la't contra la Injustícia’, degustació de productes de Comerç Just, jocs cooperatius, i molt més. Un any més, també es procedirà a la lectura del manifest reivindicatiu a favor del Comerç Just.

 

Esta activitat es realitza amb el suport de l'Ajuntament de Sagunt a través de la regidoria de Cooperació Internacional en el marc del projecte ‘Sagunt, ciutat pel Comerç Just’ i de Caixa Popular.

 

Enguany se celebra que el moviment de Comerç Just en l'estat espanyol i en l’àmbit internacional segueix donant passos, xicotets però ferms, en la lluita per aconseguir un món millor per a totes les persones, amb independència del seu lloc d'origen. Un món en el qual, enfront de les fronteres i els interessos econòmics, els drets humans i la protecció del medi ambient són prioritats indiscutibles.

 

La celebració d'este dia també tindrà lloc a València, on participarà La Tenda de Tot el Món. La cita serà en la plaça de l'Ajuntament de València diumenge que ve, 28 de maig. Una jornada de tot el dia en la qual es podrà gaudir de concerts, contacontes i tallers convidant la ciutadania a unir-se al moviment de Comerç Just que reivindica un món més just.