L’Ajuntament de Sagunt inaugura el Mercat de Reis en la plaça Cronista Chabret

El mercat estarà a Sagunt fins al pròxim 6 de gener
Imagen 1Imagen 2

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, junt al regidor de Mercats i Comerç, Sergio Moreno, i el regidor de Manteniment Pepe Gil, va inaugurar ahir de vesprada el Mercat de Reis en la plaça Cronista Chabret de Sagunt, on estarà fins al 6 de gener. Després d'estar ubicat al Port de Sagunt del 22 al 26 de desembre, el Mercat de Nadal dóna pas al de Reis a Sagunt. L'horari d'obertura és d'11:00h a 14:00h i de 16:00h a 21:00h.

En les més de 30 parades que formen enguany el mercat, entre les quals es trobaran venedors locals, es poden adquirir productes típics d'estes dates nadalenques, tals com adorns i naixements i tot tipus de regals. A més, el mercat el completen tallers, animacions i atraccions per als més xicotets.

L'Agència per al Foment de la Innovació i el Comerç de Sagunt (AFIC), a través de la delegació de Comerç, organitza els tradicionals mercats nadalencs i la pista de patinatge durant estes festes amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, incrementar l'atractiu comercial de la ciutat i dotar d'ambient nadalenc als carrers del municipi.