L'Ajuntament de Sagunt, la Generalitat i la Diputació col·laboraran per a impulsar el festival Sagunt a Escena

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ja s'han reunit amb representants d'ambdues institucions
 


EL'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, s'han reunit amb representants de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València per a impulsar el festival Sagunt a Escena. 
 
Fernández ha destacat: “Esta reunió l'havíem sol·licitat des de fa ja algun temps per a posar-nos d'acord amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València amb la finalitat d'elaborar un conveni de col·laboració per a la programació de Sagunt a Escena. L'any passat era el primer que governàvem i el que vam fer va ser ampliar la programació amb Sagunt Creix d'una manera improvisada però que va tenir un magnífic resultat. Esta idea la vaig traslladar a la conselleria perquè esta col·laboració inicial es mantinguera de forma estable i que, per tant, poguérem dissenyar conjuntament la programació. Des de l'Equip de Govern entenem que ha de ser més potent, amb una marca de Sagunt a Escena definida, un perfil clar i, a més, ha d'anar en la línia del gran projecte que tenim de Sagunt Patrimoni de la Humanitat. La novetat, molt positiva, és que també vol participar la Diputació de València i per açò ens ha visitat la diputada de Teatres per a oferir-nos també la seua col·laboració. El que anem a fer ara és elaborar este conveni i intentar arribar a un acord perquè ja este estiu Sagunt a Escena siga de nou un gran festival de projecció internacional que servisca per a potenciar el nostre turisme i patrimoni”. 
 
Durant la reunió de treball han estat presents el director de Culturarts, José Luis Moreno; la diputada de Teatre, Memòria Històrica i Inclusió Social de la Diputació de València, Rosa Pérez; i el sotsdirector de Teatres de la Generalitat, Manel Chaqués; i el tècnic municipal de Cultura.