L'Ajuntament de Sagunt millora les instal·lacions esportives municipals

La Junta de Govern Local ha aprovat contractes per a col·locar graderies en els camps de Sant Francisco de Borja i el Poliesportiu Municipal, per revestir la pista d'hoquei municipal i climatitzar la sala de musculació del poliesportiu municipal
Imagen 1

Camp de futbol de San Francisco de Borja
  
La Junta de Govern Local ha aprovat quatre contractes, a proposta de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, relacionats amb la millora de les instal·lacions esportives municipals. Concretament, dos contractes per a col·locar graderies desmuntables en els camps de San Francisco de Borja i el Poliesportiu Municipal, un per al revestiment de la pista d'hoquei municipal i un altre per a la instal·lació de climatització en la sala de musculación també del poliesportiu municipal. 
 
La portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono, ha destacat que “amb l'aprovació d'aquests contractes estem millorant les instal·lacions municipals per a adequar-les a les necessitats dels usuaris i els clubs amb la finalitat que els nostres veïns puguen gaudir de la pràctica de l'esport amb una major qualitat i seguretat”. 
 
Quant a les graderies desmuntables, s'ha adjudicat el contracte menor de subministrament per a l'adquisició d'un mòdul, destinat al camp de futbol municipal de San Francisco de Borja de Port de Sagunt, a l'empresa Disseny Tea3. L'import total és de 16.214 euros (IVA inclòs) i s'inclou el transport i el muntatge. La capacitat és de 210 seients i l'estructura metàl·lica té peus regulables per a permetre l'estabilitat del mòdul. Cal destacar que està reforçada i compta amb baranes laterals, elements de protecció, plataformes antilliscants, seients també antilliscants amb reforços i resistència als canvis de temperatures, els rajos ultraviolats i l'acció solar. 
 
També s'adjudicat el contracte menor de subministrament de graderies desmuntables per al camp de futbol del Poliesportiu Municipal a l'empresa Disseny Tea3, per un import total de 15.705 euros (IVA inclòs). En aquesta ocasió, la graderia tindrà tres files o altures amb un total de 96 metres lineals i 192 seients. Com en el cas anterior, el preu inclou el transport i el muntatge. 
 
Així mateix, la Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte menor d'obres per al revestiment esportiu sobre formigó en la pista d'hoquei en el Poliesportiu Municipal a l'empresa Euromix Metall S.L. per un import de 26.910 euros (IVA inclòs). L'objectiu d'aquestes obres és adequar a la normativa de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana la pista exterior del poliesportiu municipal per a disputar els partits d'hoquei. Entre els treballs que es van a realitzar es troben la neteja de la pista, el rebaixe dels desnivells per a facilitar l'adherència, el segellat de juntes i el marcatge de la pista d'hoquei en un color a determinar. 
 
Finalment, s'ha adjudicat el contracte menor de subministrament i instal·lació de climatització en la sala de musculación del Poliesportiu de Sagunt a l'empresa Imesapi per un total de 16.839 euros (IVA inclòs). La sala es compon d'una zona de gimnàs de 278,40 m2 i una zona de spinning de 35,25 m2. Per tant es requereix una potència tèrmica de 37 kw en refrigeració i de 44 kw en calefacció.