L'Ajuntament de Sagunt organitza la XXVIIIa Jornada de la Bici

Diumenge que ve 28 de maig, a les 10.00 hores començarà el recorregut en l'avinguda Jerònim Roure i finalitzarà en la plaça de la Concòrdia

L'Ajuntament de Sagunt organitza la XXVIIIa Jornada de la Bici este diumenge, 28 de maig. Concretament, es realitzarà un recorregut que donarà inici a les 10.00 hores, en l'avinguda Jerònim Roure i finalitzarà en la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt.

 

La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, destaca l'organització d'esta jornada “per segon any consecutiu per part de l'Ajuntament de Sagunt”. Després de començar l'any passat amb esta iniciativa, assegura que este és “només l'inici de campanyes més intenses respecte a l'ús d’este mitjà de transport i, en general, d'una mobilitat sostenible. La nostra idea és desincentivar l'ús dels cotxes o de la resta de mitjans de transport privats, per açò convidem a tota la ciutadania a participar un any més i agafe un hàbit tan sa com és l'ús de la bici”.

 

Cal destacar que els menors de 6 anys hauran de portar obligatòriament casc. En esta activitat també col·laboren i participen diverses entitats com la Plataforma Ciutadana Morvedre amb bici, Acció Ecologista Agró, Club MTB Morvedre i la Federació Veïnal de Sagunt.