L'Ajuntament de Sagunt organitza una nova jornada sobre Comunicació Digital Turisme i Cultura 2.0 Sagunt 2.0 dins del programa SIC2M15

La trobada tindrà lloc el divendres 6 de febrer al Museu de la Via del Pòrtic de 9 a 14 hores
Imagen 1
L'Ajuntament de Sagunt organitza una nova jornada sobre Comunicació Digital, Turisme i Cultura 2.0. Sagunt 2.0 dins del programa SIC2M15. La trobada tindrà lloc el divendres 6 de febrer al Museu de la Via del Pòrtic de 9 a 14 hores i està destinat als àmbits del periodisme i la promoció turística.
 
El regidor delegat d'informàtica, José Luis Martí, ha explicat que aquesta iniciativa "completarà la reflexió sobre l'acció promotora a través dels canals virtuals de l'activitat cultural i de l'acció turística, que ja va tenir una primera part en la trobada sobre la comunicació 2.0 que va tindre lloc el 28 de gener al Forn Alt de Port de Sagunt ".
 
La tasca dels mitjans de comunicació i la tasca específica de prescripció turística del municipi de Sagunt seran els focus d'atenció de l'intercanvi de criteris, a fi de generar coneixement i incorporar nous marcs de referència, als models utilitzats en la promoció de la identitat i la reputació de l'oferta d'un territori.
 
L'esdeveniment s'inscriu en la tasca de reflexió promoguda pel "Fòrum Suc de Taronja" i l'Ajuntament de Sagunt a través de la Regidoria de Turisme amb el lema Sagunt Intel·ligent i Creatiu SIC 2M15, i que prepara els continguts que seran objecte de singular reflexió al Congrés sobre Economia Social i Economia Creativa, que tindrà lloc al mes d'abril al municipi.
 
La participació de Palmira Benajas, d'Onda Cero, i de Joaquín Clemente, de València Plaza, periodistes amb una llarga trajectòria en els àmbits de la informació local i de l'activitat econòmica respectivament, permetrà identificar el paper diferenciat en la gestió de la informació del periodista en els moments actuals, singularment a través de mitjans com la ràdio i les xarxes socials.
  
La jornada serà coordinada per Pako Giménez, CEO de ENCAMINA, que introduirà la sessió amb una reflexió sobre les tendències en la tasca prescriptora 2.0. A la mateixa assistiran, al costat de creatius de diferents àmbits, periodistes, empresaris, representants de col·lectius socials i persones amb interès en l'acció prescriptora en diferents àmbits, com l'educatiu, el turístic i el polític.