L'Ajuntament de Sagunt presenta el llibre “Sobreviure a l'amor” de l'escriptora local Olga Salar

La presentació tindrà lloc el pròxim 14 de maig en la Biblioteca Pública Cronista Chabret a partir de les 20 hores
Imagen 1
 Foto arxiu: La regidora delegada de Cultura, Maribel Sáez, al costat de l'escriptora local, Olga Salar.
 
 
L'Ajuntament de Sagunt presentarà el pròxim 14 de maig en la Biblioteca Pública Cronista Chabret el llibre “Sobreviure a l'amor” d'Olga Salar. A partir de les 20 hores començarà la presentació de la nova novel·la romàntica de l'escriptora local que explica la història de Nora, una estudiant que és a punt d'acabar segon de batxillerat, quan l'anglès s'interposa en el seu camí cap a la universitat. Fran, un veí estudiant de dret, dedica part del seu temps a fer classes d'anglès, així que Belén, mare de Nora i Marta, decidirà embarcar a les seues filles en classes extraescolars. Finalment serà Nora l'única alumna de Fran. 
 
La regidora delegada de Cultura i Arxius i Biblioteques, Maribel Sáez, ha explicat que "Olga és tot un valor en la literatura romàntica. És una de les escriptores més llegides. El seu èxit ja és una realitat. Hem d'estar orgullosos de tenir en la nostra ciutat una de les millors escriptores de literatura romàntica de tota Espanya. Artistes i escriptors com Olga mostren la seua passió i la seua vocació en cada treball. Olga és una gran”.
 
Nascuda en 1978 a València i resident a Sagunt, Olga Salar és llicenciada en filologia hispànica i una apassionada per les lletres i la lectura. Va començar ressenyant obres literàries en el seu blog “Lluna Lunera”, fins a atrevir-se amb la seua primera obra, una adaptació de Fausto titulada “Llaços immortals”, que va tenir un acolliment magnífic en la blocosfera. Com ella mateixa afirma, no pot deixar d'escriure, i per açò ha participat en diverses antologies solidàries, aportant relats plagats de romanç o contes infantils en els quals sempre hi ha moralitat, i ha publicat en format digital i a paper la novel·la curta “Queda't aquesta nit”. A ella li van seguir “Íntims Enemics” i el seu Spin off, “Una cita pendent”, aquesta última publicada en ebook exclusivament. Va continuar els seus experiments amb “Una nit sota el cel”, la seua primera novel·la històrica. Després d'ella va publicar “Jimena no deshoja margaritas” i el relat “Solament un desig”. Li van seguir “Vaig donar que sí” i la seua última novel·la, “He somiat amb tu”, de la qual va sorgir “Romanç a la carta”, una novel·la curta disponible en ebook
 
Durant els últims anys, ha rebut diversos reconeixements com: l'esment especial en l'II Premi de novel·la romàntica Harlequin digital amb “Dí que sí”; el Premi Porpra Romàntica 2014 Millor Novel·la Contemporània per “He somiat amb tu”; el Premi Porpra Romàntica 2014 Millor Autora Romàntica Adulta; i el 3º lloc en el Premi El Racó de la Novel·la Romàntica Millor Comèdia Romàntica Nacional 2014 per “Jimena no deshoja margaritas”. A més ha sigut nominada a autora revelació en els Premis Chick-Lit 2012; a Millor Autora Chick Lit 2013 i 2014; a millor novel·la contemporània 2014 amb “He somiat amb tu” en els Premis Dama; i a millor comèdia romàntica amb “Íntims Enemics” en els premis del Racó de la Novel·la Romàntica.