L'Ajuntament de Sagunt programa “Pasqua de Cinema” amb les pel·lícules Ice Age 3 i Viatge màgic a Àfrica

Les pel·lícules es projectaran el 7 i 8 d'abril a partir de les 18 hores en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora delegada del qual és Maribel Sáez, programa “Pasqua de Cinema” amb les pel·lícules “Ice Age 3” i “Viatge màgic a Àfrica”. Les pel·lícules es projectaran el 7 i 8 d'abril a partir de les 18 hores en el Centre Cultural Mario Monreal. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

El dia 7 d'abril, els xiquets d'infantil i primària podran gaudir del film d'animació "Ice Age 3. L'origen dels dinosaures", que és la tercera part de les aventures de Diego, Scrat i companyia. En aquesta ocasió, els tocarà bregar amb diversos dinosaures. Scrat segueix intentant apoderar-se de la molt esmunyedissa gla (mentre, tal vegada, troba el vertader amor); Manny i Ellie esperen el naixement del seu mini-mamut; Sid, el mandrós, es fica en un bon embolic en formar de sobte una família pròpia després de trobar-se uns ous de dinosaure; i Diego, el tigre de dents de sabre, es pregunta si passar tant temps amb els seus amics no li estarà tornant massa tou. Amb la finalitat de salvar a l'infortunat Sid, la colla s'endinsa en un misteriós món subterrani, on tenen alguns enfrontaments amb els dinosaures, breguen amb una embogida flora i fauna, i coneixen a una mostela bòrnia i implacable caçadora de dinosaures anomenada Buck

D'altra banda, el 8 d'abril, es projectarà per als xiquets de primària la pel·lícula “Viatge màgic a Àfrica” que explica la història de Jana, una xiqueta de 10 anys, que després de la seua trobada amb un xiquet bosquimano hospitalitzat iniciarà un viatge fantàstic a la recerca del xiquet per Àfrica, la seua terra. Acompanyada del seu cavall, Jana coneixerà a Mel, el seu nou millor amic, i junts viuran autèntiques aventures amb animals, plantes i criatures fantàstiques. Amb l'ajuda de la seua fada màgica (Leonor Watling) Jana creuarà els límits de la imaginació i aprendrà a vèncer els obstacles que es presenten en el seu camí cap al món de la imaginació i els éssers fantàstics de la sabana africana.