L'Ajuntament de Sagunt reforça els tractaments preventius per a controlar la proliferació de mosquits

El departament municipal de Sanitat intensifica les intervencions contra estos insectes arran de les abundants pluges de la setmana passada

El servici de control de plagues de l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt ha reforçat els tractaments preventius que s'executen per a controlar la proliferació de mosquits. La intensificació d'estes actuacions preventives s'ha dut a terme a conseqüència de les abundants precipitacions ocorregudes els passats 25 i 26 de maig.

Davant la detecció de larves en les zones parcialment inundades per les pluges, l'empresa concessionària del servici de control de plagues, Lokímica, ha realitzat un tractament amb productes biològics en estes àrees. Dilluns passat, 29 de maig, Lokímica va actuar a les platges de Malva-rosa i Corinto. Així mateix, els focus larvaris localitzats en la zona sud d'Almardà van ser tractats el 30 de maig.

En este sentit, des del departament municipal de Sanitat s'actua durant tot l'any en la prevenció d'esta plaga i també s'anima la ciutadania a contactar amb l'Ajuntament en cas de detectar problemes puntuals amb estos insectes.