L'Ajuntament de Sagunt rep les guanyadores dels premis ‘Beauty Valencia’

Tres dones del Port de Sagunt han aconseguit els primers premis en els concursos de bodypainting i millor disseny d'estampat d'ungles

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, han rebut hui en la Via del Pòrtic les guanyadores dels premis ‘Beauty Valencia’. Concretament, Claudia Villegas, alumna de l'Academia y Peluquería y Estética Alegría del Port de Sagunt, ha guanyat el primer premi en el concurs de bodypainting. A més, Olga Castellazzi i Olesja Goncarova del Centro de Belleza Glam Room del Port de Sagunt han aconseguit el primer premi en el concurs de millor disseny d'estampat d'ungles.

L'alcalde de Sagunt ha valorat el treball de les premiades: «Des dels vostres àmbits vinculats a l'estètica, vosaltres hui ens ajudeu a poder llançar eixe missatge d'excel·lència al més alt nivell». Darío Moreno també ha declarat que el comerç local viu moments difícils: «Hem de reinventar-nos i oferir una cosa diferent, sempre amb eixe prisma de donar un producte de qualitat». Finalment, l'alcalde els ha donat les gràcies de tot cor perquè són una inspiració per a la resta de comerços i ajuden a posar Sagunt en el mapa.

La regidora de Comerç i Mercats ha manifestat que és «un plaer i un honor» tindre gent tan representativa dins de l'àrea comercial del municipi que haja guanyat este tipus de premis: «Per a nosaltres sou ambaixadores d'un servici de qualitat dins de la ciutat».

Finalment, la guanyadora del primer premi en el concurs de bodypainting, Claudia Villegas, ha parlat en nom de les tres premiades i s'ha mostrat molt agraïda amb l'Ajuntament de Sagunt pel reconeixement.