L'Ajuntament de Sagunt reprén la iniciativa Alcalde de Barri per a escoltar la ciutadania

La segona edició d'este projecte enfocat a conéixer de primera mà les necessitats de veïnes i veïns, continua per la zona del carrer dels Horts i el barri La Forja

L'Ajuntament de Sagunt reprén la iniciativa de participació ciutadana Alcalde de Barri per a continuar coneixent de primera mà les necessitats i les inquietuds de la ciutadania, així com les problemàtiques específiques de cada zona del municipi. La segona edició d'esta iniciativa, impulsada pel departament d'Alcaldia i la regidoria de Participació Ciutadana, continua el pròxim 29 de maig a les 19 hores en la plaça del Fòrum (zona carrer dels Horts) i el 5 de juny en la plaça Reina Fabiola (barri La Forja).

 

Els objectius de la iniciativa són acostar l'administració pública a la ciutadania, generar una accessibilitat entre l'alcalde i els veïns i veïnes, donar veu a la ciutadania perquè expresse les seues inquietuds i recaptar informació dels problemes específics de cada barri. El projecte també pretén visibilitzar les polítiques i mesures cap al municipi, proposar actuacions específiques, així com supervisar i visualitzar les mesures realitzades. Finalment, cal esmentar el seguiment de tota la problemàtica, el disseny d'un programa d'actuació per a cada barri i solucionar els problemes més patents de les diferents zones creant una llista de tots els barris amb un guió prioritari.