L'Ajuntament de Sagunt serà present en el Congrés Mundial de Mobilitatl

Javier Raro, com a regidor de Mobilitat, participarà en la taula de debat del congrés “Eco mobility expo” que se celebrarà en la fira de València

El Congrés Mundial de Mobilitat “Eco mobility expo”, que es durà a terme en la fira de València entre els dies 21 i 23 de març, comptarà amb la participació de l'Ajuntament de Sagunt, representat pel seu regidor de Mobilitat, Javier Raro. L'edil participarà, concretament, en la taula redona “Cas d'èxit d'integració en transport públic: SUMA”.

«Que hagen comptat amb l'Ajuntament de Sagunt per a la participació en aquest fòrum de debat és una enorme satisfacció», admet el regidor, que ha reconegut que encara que la Targeta SUMA «està sent un èxit», encara s'ha de continuar treballant per a millorar uns certs aspectes.

Javier Raro participarà en l'esdeveniment sobre mobilitat sostenible més important ja no sols d'Espanya, sinó d'Europa en el seu conjunt i això permetrà a la seua delegació conéixer de primera mà «les experiències que es presentaran tant des de l'administració com des del sector privat per part d'altres companys que treballen l'àmbit de la mobilitat».

Javier Raro estarà acompanyat en la seua taula de debat dins d'aquest esdeveniment pel gerent de Fernanbus, Vicente Martínez; el subdirector adjunt de Mobilitat d'FGV, Raúl Castelblanque; el director gerent de l'Autoritat de Transport Metropolità de València de la Generalitat Valenciana, Manuel Martínez i el director de Servei Públic de RENFE, José Enrique Cortina.