L’Ajuntament homenatja als jugadors d'handbol del municipi per la seua gran labor en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

L'alcalde els ha lliurat la insígnia amb l'escut de la ciutat i els ha agraït la seua contribució al fet que Sagunt siga referent en handbol

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor d'Esports, Miguel Chover, han rebut en el saló de plens de l'Ajuntament als jugadors i jugadores del Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto i el Balonmano Morvedre per a lliurar-los la insígnia amb l'escut la ciutat i felicitar-los pel seu gran treball en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, disputat en la ciutat catalana de Blanes.

L'alcalde, Quico Fernández, ha assenyalat que “l'handbol és l'esport insígnia de la ciutat gràcies a uns clubs que tenen una llarga tradició en l'elit i açò, unit a l'esforç i els mèrits aconseguits gràcies al treball en equip al llarg de les dècades, fan que Sagunt siga en l'actualitat un referent en aquest esport”. A més, ha volgut afegir que “tot el que fem en esport és una inversió de futur, no solament en salut, sinó també en valors”.

Per la seua banda, Miguel Chover, com a regidor d'Esports, ha volgut destacar, en la mateixa línia, que “si hi ha algun esport que ens dóna satisfaccions en aquest poble és l'handbol. Tenim un club en la màxima categoria i un altre a punt d'arribar a ella. Però el més important és que no solament aqueixos dos equips estan en l'elit, sinó que veient-vos a vosaltres estem convençuts que el futur de l'handbol en esta ciutat està garantit per moltíssims anys”.Els jugadors homenatjats han sigut, del Club Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto, David López, Campió d'Espanya Infantil Masculí, i els juvenils Marque Aguillela, Juan Pedro Conca i Oscar García, després de guanyar la Copa d'Espanya en la seua categoria. I quant al Balonmano Morvedre, les jugadores Lucía Gámez, Clara Hernández, María Gil i Lorena Zarco, campiones de la Copa d'Espanya en la categoria juvenil i, finalment, les cadets Sara del Riu i Naiara Rubira, que es van alçar amb el títol de subcampiones d'Espanya.

Durant l'homenatge, els jugadors del Fertiberia li han lliurat a l'alcalde una samarreta de l'equip de la selecció valenciana.

Els jugadors i jugadores han assistit a l'acte acompanyats dels seus familiars, del president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Tejedor, el president del Club Balonmano Puerto de Sagunto, Juanjo Bataller, el president del Club Balonmano Morvedre, Miguel Ángel Alegria, el coordinador de les escoles de Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto i de la Federació Valenciana, Sergio Berrios, i el gerent de la Federació, Miguel Ángel Valero.