L'alcalde afirma que és prioritari atendre les necessitats bàsiques dels veïns

Quico Fernández i Pablo Abelleria han visitat este matí el barri Baix Vies on s'han reunit amb veïns
Imagen 1Imagen 2

  

Este matí l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el tinent d'alcalde de Participació i Innovació Democràtica, Pablo Abelleira, s'han reunit amb veïns residents en el barri de Baix Vies per a dialogar amb ells sobre les necessitats i la situació del mateix a mesura que anaven visitant les zones comunes, la plaça, la instal·lació esportiva i les zones adjacents. 

Segons ha explicat l'alcalde: “Este matí hem visitat el barri de Baix Vies perquè hem detectat que hi ha una sèrie de problemàtiques bastant preocupants, especialment aquelles que afecten a qüestions bàsiques. Ja ens havien arribat notícies de falta de recursos alimentaris i per tant hem volgut començar la ronda de visites als barris pel que considerem més prioritari i urgent des del punt de vista social. Naturalment hem parlat ja amb el centre d'aliments per a veure què és el que pot estar passant i este serà el primer objectiu que tindrem, resoldre esta qüestió”.
 

 Fernández també ha afegit que: “Al mateix temps, hem observat que hi ha una sèrie de deficiències importants, deficiències de manteniment, tant de jardineria com de neteja i mobiliari urbà, així com de manteniment del propi edifici, encara que açò és una competència de la Generalitat Valenciana. I hem observat problemes importants a l'entorn de la zona, que el que fan és agreujar més la imatge d'un barri que ja de per si està deteriorat. I en aqueix sentit, ens anem a bolcar a solucionar problemes d'estos veïns que no tenen per què estar patint un aïllament i a més en unes condicions tan negatives”. 


Tant Fernández com Abelleira donaran instruccions als serveis municipals perquè actuen en l'àmbit de les seues competències i puga millorar a curt termini la situació del barri. L'alcalde ha destacat que els veïns “també ens han sol·licitat un tancament de la zona esportiva perquè hi ha gent que està fent un mal ús ja que fan foc i estan també tractant ferralla i el representant dels veïns diu que és una de les mesures més urgents tancar este espai perquè solament tinga un ús esportiu, que és el que està previst”.