L'alcalde assisteix a la conferència d'Helena Villasante presentada pel regidor de Cultura

La historiadora va parlar sobre la “Memòria familiar de la repressió franquista: trauma, duel, i exhumacions a el País Valencià”

 
El regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona va presentar ahir la conferencia “Memòria familiar de la repressió franquista: trauma, duel, i exhumacions a el País Valencià” de la historiadora Helena Villasante. A la xarrada que s'emmarca dins de les I Jornades de Memòria històrica també va assistir l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández.
 
El divendres 22 d'abril, els catedràtics de la Universitat de València, Pedro Ruiz i Ramón Lapiedra oferiran la conferència “Planejant sobre la memòria històrica: experiències i perspectives”. La clausura de les jornades serà el dijous 28 d'abril, a partir de les 19.30 hores, amb dues conferències, la primera d'elles serà sobre el “Franquisme, repressió, història i memòria femenina” amb la ponent Anna Aguado, catedràtica de la Universitat de València i, finalment, la conferencia “Ciutadania i Democràcia” que oferirà Pepe Reig, professor de la Universitat de Castella-la Manxa.