L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt i la regidora de Joventut assisteixen al lliurament de premis i esments del concurs de dibuix del Centre de Transfusions de la Comunitat

Tots els assistents dels col·legis Mª Inmaculada, San Pedro, Sant Vicent Ferrer i Tierno Galván han rebut un esment i els premiats els seus trofeus
Imagen 1Imagen 2
 
 
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Joventut, Davinia Bono, han assistit a l'acte dels premis i esments del concurs de dibuix del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana que han lliurat a diversos alumnes dels col·legis Mª Inmaculada, San Pedro, Sant Vicent Ferrer i Tierno Galván. Tots els alumnes assistents han rebut un esment i els premiats els seus trofeus.
 
Amb aquest concurs de dibuix, els alumnes s'han convertit en portaveus de la donació de sang creant una imatge que represente aquesta donació i els seus missatges de conscienciació.

Els objectius del concurs eren donar a conèixer a l'alumnat la composició de la sang i la importància de la donació per a salvar vides; acostar als col·legis les activitats del Centre de Transfusió; i sobretot conscienciar a la societat des de la infància de la importància de la donació per a salvar la vida dels malalts que diàriament necessiten sang en els hospitals.


Des del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana han organitzat també altres activitats com a contes, explicacions de compatibilitat sanguínia i jocs perquè els més xicotets adquirisquen millor els coneixements.