L'alcalde de Sagunt es reuneix amb representants de l'associació contra el càncer AMUHCANMA

Quico Fernández: “En els pròxims mesos podrem atendre les demandes no solament d'esta associació sinó d’altres, perquè disposem en les oficines d’AHM de locals i espais que poden ser utilitzats”
Imagen 1Imagen 2


L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, s'ha reunit amb representants de l'Associació de Dones i Homes Afectats de Càncer de Mama (AMUHCANMA) per conèixer la gran labor que realitzen.
 
En aquest sentit, Fernández ha assenyalat: “Esta associació, de manera absolutament desinteressada, presta assessorament i acolliment a les persones que es troben desconcertades per un diagnòstic i no saben que decisions han de prendre. L'associació reclama una comprensió per part de l'Ajuntament en base no solament a ajudes directes sinó a disposar de locals on poder desenvolupar les seues funcions de la manera més adequada. En els pròxims mesos podrem atendre les demandes no solament d'esta associació sinó de moltes altres, perquè disposem en les antigues oficines d’AHM de locals i espais que poden ser utilitzats. Estem estudiant la manera d'acollir estes demandes i l'Ajuntament va a prestar tot el seu suport a les associacions que fan una labor social tan important com esta”.