L'alcalde de Sagunt i el delegat d'Educació inauguren les Jornades de Directores i Directors d'Instituts d'Ensenyament Secundari a Sagunt

Aquesta iniciativa consisteix en diverses ponències, conferències i taules redones sobre diferents projectes educatius i temes com l'ús de les noves tecnologies o la situació del sistema educatiu valenciàL'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, han inaugurat la novena edició de les Jornades de Directores i Directors d'Instituts d'Ensenyament Secundari que tindran lloc entre hui i demà a Sagunt. Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació de Directors i Directores d’Instituts d’Educació Secundària del País Valencià en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Sagunt. 
 
Les jornades consisteixen en diverses ponències, conferències i taules redones sobre diferents projectes educatius i temes com l'ús de les noves tecnologies o la situació del sistema educatiu valencià. A més, s'ha organitzat una visita guiada al municipi per als assistents.
 
L'alcalde de Sagunt ha destacat: “Estem intentant promocionar la ciutat en el seu vessant cultural, patrimonial i educatiu. Hui quan feu la visita guiada comprovareu la riquesa patrimonial que tenim. Així mateix, és molt important que, des de les institucions i la societat, no perdem de vista l'educació perquè és un procés que no acaba mai i, en qualsevol etapa de la nostra vida, hem de tenir obert l'esperit per a aprendre coses. Hem passat una època molt complicada. L'educació ha sigut una de les víctimes més sagnants de les retallades i de les polítiques més conservadores dels governs que han gestionat la legislació i els recursos econòmics en matèria educativa. Ara tenim l'oportunitat de canviar els paràmetres perquè la legislació, les normes i els projectes educatius tinguen un caràcter de progrés, modernitat i adaptació a les noves necessitats i els nous temps. A més, és fonamental que es vagen solucionant els problemes de recursos perquè, sens dubte, un dels treballs més important és el que es desenvolupa en els col·legis i instituts”. 
 
Per la seua banda, el delegat d'Educació ha assenyalat: “Volem fer de Sagunt una ciutat educadora i des de la nostra delegació estem fent tots els esforços possibles per a complir i assumir eixe objectiu. Els professors sou fonamentals en la labor d'aprenentatge que no solament ha de fer-se dins dels col·legis i instituts, sinó que ha d'eixir a la societat igual que la societat ha d'entrar en els centres educatius, perquè tots formem part del mateix vaixell”.