L'alcalde de Sagunt i la regidora d'Esports reben al ciclista Carles Nebot que ha batut el record mundial de 24 hores de ciclisme

Este esportista de 51 anys, establit al Port de Sagunt, ha aconseguit una marca de 677 quilòmetres
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, ha rebut hui al ciclista Carles Nebot que ha batut el rècord mundial de 24 hores de ciclisme i li ha lliurat una insígnia del consistori com a reconeixement oficial. L'esportista, establit en Port de Sagunt, també ha estat acompanyat de la regidora d'Esports, Remei Torrent.
 

 
Carles Nebot, de 51 anys, ha inscrit el seu nom en el registre de rècords de l'Associació de Ciclisme de Ultramaratón (UMCA) en batre a Sagunt la plusmarca mundial de 24 hores en circuit obert i en la categoria màster 50. Concretament, la marca assolida per aquest esportista del Team Calderonabike ha sigut de 677 quilòmetres, deu més que l'establida pel neozelandès Tony Mellsop.
 
L'alcalde de Sagunt ha destacat: “L'esport del ciclisme és una prova de superació, suposa saber fins a on pot arribar una persona amb perseverança, esforç i autocontrol. Per açò, ha de servir com a exemple en la vida per a moltes qüestions. Per a nosaltres l'esport, en totes les seues facetes, ha de ser una clau de progrés de la ciutat i també una manera que hi haja una integració dels joves. Volem que els esports, tots els que són mediàtics però també els que no ho són tant, tinguen un lloc en la nostra ciutat com una marca més de les quals tenim”. Fernández ha assenyalat que és “una alegria que Carles Nebot visca entre nosaltres” i li ha reiterat el seu “suport i disposició per a qualsevol altra proesa que vulga aconseguir”. 
 
 

 
Per la seua banda, Nebot ha indicat que durant la prova va rebre molts ànims i que, encara que va tenir algun moment de dificultat, mai no va pensar abandonar. A més, ha explicat que dedica el seu assoliment al seu pare, també ciclista mort fa anys, i a Mandy, una nord-americana que es recupera d'un coma. Finalment, ha mostrat el seu agraïment a tots els que li han ajudat amb la prova, als patrocinadors i col·laboradors, i ha valorat el reconeixement de l'Ajuntament de Sagunt, així com el seu recolzament en l'organització de la prova.