L'alcalde i el delegat d'Educació reben als alumnes que van obtenir premis extraordinaris de rendiment acadèmic

Concretament es tracta dels alumnes de 6º de primària i 4º de l'ESO del municipi que han rebut aquest premi que ofereix la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport
Imagen 1Imagen 2
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, van rebre ahir en el Saló de Plens als alumnes de sisè de primària i 4º de l'ESO de la ciutat que van obtenir el curs passat els premis extraordinaris de rendiment acadèmic que ofereix la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport. Durant la recepció l'alcalde i el regidor d'Educació van fer lliurament als alumnes del llibre “Joaquín Rodrigo Vidre. Un saguntino universal” de Társilo Carruana.

El regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, ha explicat que: “Hem volgut felicitar públicament i des de l'ajuntament als alumnes tant de sisè de primària com de 4º de l'ESO de l'any passat que van obtenir un diploma d'excel·lència al rendiment acadèmic, després d'aconseguir una nota màxima. Des de l'Ajuntament de Sagunt també volíem donar-los l'enhorabona i felicitar-los pel seu treball, i esforç, tant a ells com a les seues famílies perquè continuen treballant com ho han fet fins ara”.