L'alcalde i la regidora d'Esports reben Antonio Comeche

Francesc Fernàndez li ha lliurat la insígnia de la ciutat per la seua trajectòria esportiva
 

 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, i la regidora d'Esports, Remei Torrent, han rebut este matí el campió de tir, Antonio Comeche, per felicitar-lo per la seua trajectòria esportiva portant el nom de la ciutat de Sagunt per tot el món.
 
El campió de tir saguntí acaba de disputar la quarta fase nacional del recorregut de tirs, situant-se en el podi en tercera posició. Pròximament competirà en As Pontes (la Corunya) en la 5º fase nacional i en el Campionat d'Espanya a Madrid. El seu objectiu és estar entre els seleccionats per a l'Europeu d'Hongria que se celebrarà a finals de 2016.
 
Fernàndez li ha desitjat “molta sort en la seua trajectòria esportiva. És un policia municipal, un gran professional que té esta trajectòria esportiva que ens ha donat moltes alegries. Es nota que porta l'esport en la sang i el nom de la seua ciutat amb orgull”.
 
Per la seua banda, Comeche s'ha mostrat “agraït pel detall que han tingut l'alcalde i la regidora d'Esports. Sempre és un motiu d'orgull que un esportista de Sagunt siga reconegut. És una motivació més i vaig molt orgullós amb el nom de Sagunt. Estan les meues samarretes amb el castell de Sagunt que el porte amb molt d'orgull.”
 ​