L'alcalde inaugura el I Festival Gastronòmic Comunitat Valenciana

La fira acull demà el concert de Dixie Jumble a les 23:00 h.
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va inaugurar ahir, 11 d'agost, la primera edició del Festival Gastronòmic Comunitat Valenciana, organitzat per l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt amb la col·laboració de les delegacions de Comerç i de Turisme de l'Ajuntament. A l'acte també va acudir el delegat de Patrimoni i Contractació, Pepe Gil, i la presidenta de l'Associació de Comerciants, Lola Torrente, que van estar acompanyats per regidors de l'oposició.
 
La fira gastronòmica, que conjuga gastronomia amb concerts musicals, se celebrarà fins al diumenge, 14 d'agost, en la plaça Cronista Chabret de Sagunt, amb l'objectiu d'atorgar el protagonisme a la gastronomia de la Comunitat Valenciana, els seus productes, la seua cultura, la seua tradició i innovació. El propòsit és posicionar-se com un dels valors turístics en alça a Sagunt.
 
L'associació acompanya la mostra gastronòmica amb diverses activitats lúdiques per a tots els públics, inclosos els xiquets. Demà, 13 d'agost, el duet Dixie Jumble actuarà en concert a les 23:00 h. Els veïns podran acudir al festival gastronòmic durant el dia de hui i de demà de 12:00 h. a 01:00 h.; i diumenge de 12:00 h. a 20:00 h.