L’alcalde Quico Fernández promociona el turisme de Sagunt a Bilbao

Amb motiu de la fira de turisme Expovacaciones, l’alcalde es va reunir amb el delegat de Turisme de l'Ajuntament de Bilbao i va participar en un acte de promoció en el qual es va presentar l'oferta turística de València, Gandia i Sagunt


Durant el dia d'ahir, amb motiu de la fira de turisme Expovacaciones que se celebra anualment a Bilbao, on Sagunt està present des de fa molts anys, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va participar en un acte de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Turisme València de l'Ajuntament de València, i amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme, en el qual es va fer una presentació de l'oferta turística de València, Gandia i Sagunt, presentant part dels atractius de cada ciutat.

En este sentit, Quico Fernández ha destacat que “es va parlar de manera molt especial de Sagunt i del nostre patrimoni industrial, perquè, més enllà de les platges, el medi natural i el patrimoni històric, tenim una de les singularitats que és precisament el nostre patrimoni industrial, tot el que hi recorda i tota la història que explica”.A més, l'alcalde es va reunir amb el delegat de Turisme de l'Ajuntament de Bilbao per a intercanviar opinions sobre els llaços que uneixen Sagunt amb el País Basc i la forma de poder col·laborar entre tots dos municipis, partint de la gran afluència de turistes bascos que, en els últims anys, han visitat l'àrea de València.
 
Tal com ha explicat Fernández “el Port de Sagunt va nàixer com una aventura empresarial d'uns bascos, que va donar lloc a la refundació de la nostra ciutat. Per tant, per a nosaltres la presència i el paper dels bascos en la nostra ciutat és molt important, ja que han deixat petjades claríssimes, com l'Alt Forn, la Gerència, el Barri Obrer o l'església de Begonya”.


 
D'altra banda, Quico Fernández ha ressaltat la gran acollida que han tingut a Bilbao, així com agrair el treball de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, pel seu suport a l'ajuntament. “Ja hem acordat una sèrie de visites perquè la nostra ciutat siga un producte turístic especial i estic segur que per als bascos va a ser molt atractiu, perquè hi ha qüestions de la nostra ciutat que desconeixen. Crec que este va a ser un treball que va a tenir resultats molt positius”, ha conclòs Fernández.