L’alpinista Stefi Troguet porta al Casal Jove del Port de Sagunt el seu documental 'Tornar'

La projecció, dins del festival de documental PuntoDOC, tindrà lloc el dissabte, 3 de desembre, a les 18 hores. L’entrada, per a la qual és necessari reservar invitació, és gratuïta

El festival de documentals PuntoDOC organitzat per la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt torna el dissabte, 3 de desembre. En esta edició es comptarà amb la presencia de l'escaladora andorrana Stefi Troguet, qui acudix a presentar el seu treball audiovisual Tornar.

En este documental s’aprecien perfectament els valors de la muntanya. La protagonista, que ve de moments molt bons viscuts en anteriors expedicions, es troba amb diferents problemes que haurà de superar a base d’esforç, voluntat i perseverança. Esta és una cita imprescindible per a totes les persones que estimen les muntanyes i l’escalada.

La projecció tindrà lloc a les 18 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt i l'entrada, encara que és gratuïta, serà necessari reservar les invitacions a través de www.notikumi.com, ja que l’aforament és limitat.

L'alpinista Stefi Troguet va aconseguir al juliol fer cim en el K2 sense oxigen i donar, així, un pas més en el seu repte de coronar els 14 huitmils del món. El K2 al costat del Broad Peak, previst en breu, se suma al projecte dels 14 huitmils que Troguet va iniciar en 2019. Es tracta d'un propòsit que es va veure truncat entre altres coses per la pandèmia. No en va, en el seu haver també s’afigen el Nanga Parbat (8.125 m) i el Manaslu (8.156 m).