L’alumnat de pintura del Campus Obert a la Ciutadania va inaugurar la seua exposició anual Naturaleza y vida en macro

L’exposició estarà oberta a la ciutadania fins al 30 de juny

L’alumnat de pintura del Campus Obert a la Ciutadania va inaugurar la seua exposició anual Naturaleza y vida en macro. Va ser a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt (c/ Progrés, 9), vam poder gaudir d’uns 37 treballs al voltant de la natura més propera. Esta exposició es podrà veure a la Casa Municipal de Cultura fins al 30 de juny.

El lloc es va omplir de flors, insectes i altres elements amb una proporció augmentada que ens permetia contemplar millor els detalls. La professora Inma va explicar les tècniques utilitzades per l’alumnat del nivell avançat. També va agrair a l’alumnat-professorat que feren els tallers d’experiències compartides.

Esta és una nova experiència que s’ha encetat este curs, on alumnat voluntari ensenya, mitjançant un taller, tècniques que dominen. En este cas, l’alumna Amparo Ruiz, proposà pintar la mateixa rosa per veure la varietat creativa dels artistes i la tècnica de flors. Per la seua banda, l’alumne Vicente Ortí, explicà la tècnica de les fotografies acolorides.