L'alumnat del Conservatori Joaquín Rodrigo ultima la seua audició de Santa Cecília

Les agrupacions interpretaran obres com Nadja's Danse, de Wolfgang Schlüter, o l'obra popular Ball de Dimonis de Massalfassar

Les i els alumnes del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt duran a terme l'audició de Santa Cecília este dimecres, 22 de novembre, a les 17.30 hores al Conservatori, organitzat conjuntament amb el departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt.

Les agrupacions que actuaran este dimecres seran: vibràfon, piano, duo de dos violins, saxòfon i piano, trio de percussió, duo de dolçaines, piano, quartet de saxòfons i quintet de dos violins, viola, guitarra i piano.

Així mateix, estes agrupacions interpretaran obres com Nadja's Danse, de Wolfgang Schlüter, Ball de Dimonis de Massalfassar, que és una obra popular, o Ronde Allegreto, d’Ignace Joseph Pleyel, entre altres.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, Raúl Palmero, ha ressaltat: «Este conservatori sempre ha estat en l'excel·lència de l'educació musical». A més, ha destacat: «Són audicions com la de Santa Cecília, perquè l'alumnat s'acostume a l'escenari, a tocar en públic i també a interpretar eixes obres tan treballades que realitzen en classe». També ha aprofitat l'ocasió per a agrair a la direcció i el claustre de professors i professores «la seua gran implicació, constància, esforç i treball, perquè el Conservatori Joaquín Rodrigo de Sagunt, continue sent un referent a nivell autonòmic i nacional».

A més del pressupost municipal, el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt compta amb una subvenció de 116.221,60 € concedida per la Generalitat Valenciana per a l'exercici 2023.