L'Associació de Veïns de la Victòria rep al projecte MUS en la seua seu

L'àrea de Port de Sagunt sobre la qual es reflexionarà abasta Periodista Azzati, Nou d'Octubre i Arquitecte Alfredo Simón
 
El dimarts, 19 de juliol, l'Associació Veïnal La Victòria rebrà en la seua seu al projecte MUS (Mapatges Urbans Sagunt). L'àrea de Port de Sagunt sobre la qual es reflexionarà de manera conjunta abasta l'espai delimitat pel carrer Periodista Azzati, l'avinguda Nou d´Octubre i l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón fins a arribar a la platja, a l'avinguda Mediterrani.

L'objectiu d'aquesta sessió de “mapatge” és col·laborar juntament amb l'AA.VV. La Victòria i altres ciutadans vinculats al barri que desitgen bolcar sobre un plànol les seues propostes per a contribuir a la millora de la vida i la convivència de la zona. L'associació, que ha cedit generosament la seua seu, situada en la plaça de la Independència nº 2, porta treballant des de la seua constitució pel benestar social del barri i la qualitat de vida de la ciutadania de Port de Sagunt, segons destaquen des de la delegació de Participació Ciutadana.

El projecte MUS arreplegarà totes les aportacions realitzades pels veïns i veïnes de la Victòria a fi d'elaborar un informe el pròxim mes d'agost i contemplar les propostes veïnals en els pressupostos anuals, sota els criteris de prioritat establits per l'equip tècnic.