L'Equip de Govern es reuneix amb el comitè d'empresa de Bosal per informar sobre la gestió dels fons

L'Ajuntament de Sagunt habilitarà una seu per a gestionar els Fons FEAG i els Fons per a la Reindustrialització


El regidor de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, i la regidora delegada de Presidència, Teresa García, han mantingut una reunió amb membres del Comitè d'empresa de Bosal per a oferir-los informació detallada sobre els Fons FEAG (Fons Europeus d'Adaptació a la Globalització) que ascendeixen a 920.000 euros i que es destinaran al fons social de Bosal, així com dels fons per a la reindustrialització, que sumen els 3’6 milions (2’6 procedents de la Generalitat Valenciana i 1 procedent de l'Estat).

Segons ha explicat José Vicente Muñoz, demà tindrà lloc una reunió tècnica en l'Ajuntament de Sagunt en la qual també participarà ell amb els tècnics del SERVEF que gestionen els fons FEAG i els agents de desenvolupament local (ADL) del municipi. “Habilitarem un dels xalets del recinte de l'antic sanatori, situat al costat del departament de Promoció Econòmica, per a que siga seu de gestió tant dels fons FEAG com dels fons per a la Reindustrialització. En esta seu dos agents de desenvolupament local de l'Ajuntament de Sagunt i personal de la Universitat Jaume I (UJI) atendran personalment a cadascun dels treballadors per a elaborar els perfils professionals i gestionar els fons. De tots els detalls informarem esta setmana en una reunió general a la qual tots els interessats podran assistir.”, ha informat el regidor.

D'altra banda, aquesta vesprada Muñoz participarà en una reunió que tindrà lloc en la Diputació de València en la qual s'informarà sobre els Fons Europeus per a la Reindustrialització amb la finalitat d'analitzar a quines noves convocatòries es pot acollir l'Ajuntament de Sagunt.