L'equip de Govern es reuneix amb la Federació de Veïns de Sagunt

La finalitat de la reunió ha sigut mantenir informats als veïns sobre els pressupostos de la Generalitat Valenciana i altres qüestions que els concerneixen​L'equip de Govern es reuneix amb alguns dels membres de la Federació de Veïns de Sagunt amb la finalitat de tractar qüestions rellevants i mantenir-los informats.

En la reunió s'han explicat assumptes referents a les obres del “Pla d'Ocupació” i el “Pla de Diputació per barris”, amb la finalitat d'informar als veïns i tractar de realitzar les obres evitant, en la mesura del possible, els inconvenients que aquestes puguen ocasionar en el seu dia  dia.

S'ha parlat també sobre els convenis establits amb les grans empreses i els projectes que es van a realitzar. A més, s'ha explicat als veïns els canvis en les ajudes i subvencions que es concedeixen des de l'Ajuntament.

A la reunió amb la Federació de Veïns ha assistit Francesc Fernàndez, alcalde de Sagunt, Teresa García, diputada d'Hisenda, Pablo Abelleira, delegat d'Urbanisme i Pepe Gil, delegat de Contractació, Patrimoni i Manteniment.