L'Equip de Govern expressa el seu rebuig a l'impediment d'Adif perquè Opel exporte cotxes des del nostre port

Teresa García: “Des de l'Ajuntament de Sagunt demanem una reunió per a mostrar el nostre malestar respecte a aquestes decisions arbitràries que van en perjudici de l'economia del País Valencià”
  
La portaveu de l'Equip de Govern i delegada d'Activitats de l'Ajuntament de Sagunt, Teresa García, ha rebutjat hui la decisió de l'Administració d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) que impedeix a General Motors utilitzar la via fèrria Zaragoza-Teruel-Sagunt per a exportar els seus cotxes des de València i Sagunt. Adif ha comunicat a l'empresa que els seus combois retarden el tràfic de passatgers de dos trens que porten una mitjana de vuitanta passatgers, segons s'ha fet públic hui en els mitjans de comunicació.

En aquest sentit, la delegada d'Activitats, Teresa García, ha destacat:
"Respecte a la negativa del Ministeri de Foment perquè General Motors puga traure els cotxes a través del port de València i el port de Sagunt, des de l'ajuntament valorem que es tracta d'una traïció més de la ministra de Foment, Ana Pastor. L'eixida més fàcil per a la mercaderia de Opel és el nostre port i el port de València. Amb l'excusa que han donat que hi ha un tren de viatgers que no podria fer el seu servei, caldria preguntar-li a la senyora ministra si l'alta velocitat que està duent a terme a Galícia, que ha eliminat tots els serveis de rodalies, no és un impediment també per al desenvolupament d'este tipus d'infraestructures. Nosaltres, des del nou Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt, demanem una reunió amb Adif i també ho farem des de les Corts Valencianes per a mostrar el nostre malestar respecte a estes decisions arbitràries que van en perjudici de l'economia del País Valencià"