L'Equip de Govern i l'oposició col·loquen una pancarta a la balconada de l'Ajuntament en contra de la violència masclista

Amb aquesta pancarta, els diferents grups polítics volen mostrar el compromís de l'Ajuntament de treballar per a intentar eradicar la violència masclista

 
Aquest matí, tant els partits membres de l'Equip de Govern (Compromís, Esquerra Unida i ADN Morvedre) com els de l'Oposició (PP i C's) han assistit a la col·locació de la pancarta en la façana de l'Ajuntament contra la violència masclista. A l'acte han sigut convidats tots els grups polítics.

La col·locació de la pancarta en la balconada del consistori és una mesura que forma part d'una proposició aprovada en el ple ordinari del passat dilluns 26, en la qual també es va acordar, per unanimitat, dur a terme una sèrie d'accions encaminades a l'eradicació de la xacra social que suposa la violència de gènere. Entre aquestes mesures es troben el foment de la igualtat al llarg de totes les etapes de l'educació i el reforç de l'atenció prestada a les dones amb discriminació múltiple i altres col·lectius agredits per la violència masclista, com a persones amb diversitat sexual, migrants, amb diversitat funcional, en situació de desocupació o depenents.

Des de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració d'entitats i associacions de col·lectius de dones, s'ha preparat una àmplia programació amb nombrosos actes arran de la celebració, el 25 de novembre, del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.