L'Equip de Govern visita a l'empresa de Ferrodisa

L'empresa compta amb les millors certificacions de qualitat i el grup Gonvarri és un dels grups més internacionals d'Espanya
Imagen 1Imagen 2
 
L'Equip de Govern ha continuat amb la ronda de visites a les empreses més importants de la localitat. En aquesta ocasió l'alcalde, Quico Fernández; el delegat d'Indústria, José Vicente Muñoz; la delegada de Presidència, Teresa García; i el delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira, han estat en Ferrodisa, empresa que forma part de la Corporació Gestamp, matriu de Gonvarri Steel Industries, Gestamp Renovables i Gestamp, multinacional capdavantera d'Europa en els sectors de processament d'acer, els processaments d'automoció i les energies renovables. Concretament, en la planta de 110.000 metres quadrats de Port de Sagunt se centren en la transformació de l'acer.
 
Tal com ha explicat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández es tracta de “una factoria instal·lada en la ciutat des de l'any 1978 i per tant té una important trajectòria també de cara al sector de la siderúrgia i molt relacionada amb altres empreses de la localitat com és el cas d’Arcelor i és una prova més de treball ben fet al llarg dels anys, de superació de tot aquest període de crisi”. L'alcalde també ha ressaltat que l'empresa “dóna treball a 144 persones, forma part d'un grup que està internacionalitzat, que està expandint-se i diversificant la seua producció i també està en el punt de mira de l'ajuntament perquè pensem evidentment que seria positiu que aquest grup es consolidara encara més en la nostra ciutat, que en el futur mirara ampliara, i per descomptat, nosaltres, ens hem posat a la disposició d'ells per a resoldre totes les qüestions que puguen necessitar”.
 
L'Equip de Govern va continuar a visitant altres empreses importants de la ciutat “per a mostrar la nostra confiança i també expressar-los que per a aquest ajuntament la consolidació del teixit industrial i la reindustrialització és un objectiu prioritari”, segons ha explicat Quico Fernández.
 
 

 
Durant la visita, el gerent, Juan Francisco Chicote; el director de Producció, Luis López Marzal; i el director de Recursos Humans, Gustavo Tormo, van explicar als representants de l'Equip de Govern totes les dades de l'empresa i després els van oferir una visita guiada per la factoria.

Segons van explicar des de l'empresa, Gonvarri Steel Services es va fundar en 1958. És capdavanter en el negoci de la transformació de l'acer posant l'accent en un creixement sostenible i rendible. En funció de la seua posició geogràfica i activitat s'agrupa en 7 divisions: Gonvauto Iberia, Central Europe, Western Europe, LATAM, NAFTA, Àsia i Gonvarri Metall Structures.

Actualment estan en 25 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia amb més de 140 plantes industrials i una plantilla global de 40.000 empleats. Gonvarri Steel Industries està formada per dues línies diferents de negoci: Gonvarri Steel Services, amb 30 Centres de Servei de l'Acer, i GRI Renewable Industries amb 12 fàbriques de components per al sector d'energies renovables.

A més, van explicar que Ferrodisa és una Companyia acreditada segons: la Norma OHSAS 18001, sobre la salut i seguretat en el treball; la Norma ISO 14001, respecte i compromís mediambiental; la Norma ISO TS 16949, compliment d'alts estàndards de qualitat dels seus productes; l'OEA – Operador Econòmic Autoritzat: status de confiança quant a l'activitat professional en matèria duanera; i el Segell FENT EMPRESA – IGUALS EN OPORTUNITATS pel Pla d'Igualtat que incorpora mesures innovadores per a fer realitat la igualtat, la conciliació de la vida familiar i laboral del personal al seu servei.