L'Escola de Pares i Mares ha començat amb la primera xarrada

El Gabinet Psicopedagògic Municipal, en col•laboració amb la Universitat Popular, ha organitzat 7 xarrades de caràcter informatiu i orientatiu dirigides a famílies amb fills
Imagen 1
El Gabinet Psicopedagògic Municipal, en col·laboració amb la Universitat Popular (UP), ha engegat l'Escola de Pares i Mares del curs 2015/16, amb un programa de set xarrades, que va començar el dijous en el col·legi Baladre amb la xarrada “Pautes bàsiques per a educar a xiquets/xiquetes de 3 a 6 anys”.
 
L'Escola de Pares i Mares és una iniciativa de l'Ajuntament de Sagunt amb una finalitat informativa i orientativa, dirigida a famílies amb fills i a diferents col·lectius de la ciutat que possibilita la detecció i prevenció de problemes. El programa consisteix en cinc ponències desenvolupades pels psicòlegs i psicòlogues del gabinet municipal i dos per professionals contractats per la UP, que donen pas a un col·loqui amb els assistents. Els temes que es tractaran en aquesta edició van des de l'obesitat infantil als hàbits d'estudi, passant per l'ús de les xarxes socials, la intel·ligència emocional o l'educació de xiquets/es de 3 a 6 anys, entre uns altres. Aquesta activitat es desenvolupa en diferents col·legis de la ciutat fins al 10 maig, excepte una de les xarrades que se celebrarà en el Centre Cívic Antic Sanatori de AHM.