L’Escola Municipal de Teatre obri el termini de matriculació per als pròxims cursos

Durant tot el mes de setembre els interessats podran matricular-se en les tres modalitats que oferta l’escola, dirigides a tots els públics


L'Escola Municipal de Teatre obri el termini per la matriculació dels cursos al llarg de tot el mes de setembre. Camí de Nora serà l'encarregada de dur a terme el projecte, amb un equip pedagògic format per professionals en arts escèniques, psicologia, pedagogia i magisteri. Les dates de matriculació seran, fins al 30 de setembre, en horari de 8 a 14 hores, en el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, o del 18 al 22 de setembre, de 8 a 12h i de dilluns a dijous de 18.30 a 20h, en la Casa de Cultura de Port de Sagunt.

Les activitats de l'escola estaran dirigides a tres sectors de la població, tenint en compte, d'una banda, els diferents programes de Formació Pedagògica, i d'altra banda, les seues edats i els departaments responsables de la seua gestió. Els xiquets i xiquetes interessats podran gaudir de l'activitat extraescolar: “Jugant Al Teatre” on es treballarà amb l'objectiu d'acostar els beneficis del joc dramàtic als escolars, potenciant les seues possibilitats psicomotrius, expressives i comunicatives. L'activitat, que està coordinada pel departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, es realitzarà en els col·legis del municipi d'octubre a maig. El preu de matrícula és de 85€. Per a més informació es pot sol·licitar bé en els col·legis o en el departament d'Educació cridant al telèfon 962655893.
 
En segon lloc, i dirigit als adolescents, el Casal Jove compta amb el projecte “Aula Jove de Teatre”. La delegació de Joventut ha obert el termini de preinscripció, que serà fins el pròxim 29 de setembre, dels grups per al curs 2017-2018. Joventut coordina els grups de l'Aula Jove (de 12 a 17 anys) de l'Escola Municipal de Teatre, dirigits a joves amb inquietuds artístiques que volen desenvolupar els seus recursos expressius i comunicatius en connexió amb la seua realitat social.
 
Este projecte consta de tres grups diferenciats per nivells: nivell 1, que s'impartirà els dimecres de 16.30 a 18 h; el nivell 2, els divendres de 17 a 18.30 h; i el nivell 3, que seran els dimecres de 18 a 19.30 h. Les activitats es desenvoluparan en el Casal *Jove, d'octubre a juny, i el preu de matrícula és de 140 euros. Les places són limitades i la preinscripció es pot realitzar bé en el Casal Jove o en el Centre Cultural Mario Monreal. Per a més informació es pot cridar al Casal Jove (962683439).
 
Finalment, els adults podran matricular-se en el curs de "Formació Actoral". L'alumnat rebrà una tècnica actoral que li permetrà afrontar qualsevol rol dramàtic potenciant i desenvolupant la seua capacitat expressiva i comunicadora, la seua consciència corporal, vocal i de canalització dels seus recursos dramàtics. Coordinat pel departament de Cultura, l'activitat tindrà lloc en l'annex de la Casa de Cultura de Port de Sagunt en horari de dimarts de 19.30 a 21.30 h. El preu és de 140€. Per a més informació contactar al departament al telèfon 962655868.