L'escriptora Marta Salvador participarà en el cicle Diàleg de Llibres este dimecres

Este esdeveniment literari está organizado por la regidoría de Cultura en colaboración con el departamento de Biblioteques

Este dimecres, 12 de juny a les 19 hores, l'escriptora Marta Salvador participa en el cicle Diàleg de Llibres, que tindrà lloc en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. L'acte serà en castellà i l'entrada és lliure fins a completar aforament.

Marta Salvador Vélez és llicenciada en Periodisme i va realitzar el màster en Estudis Hispànics, a més de ser correctora editorial, conductora de tallers d'escriptura creativa i novel·lista. En 2012 va veure la llum el seu primer llibre, Hormigas trepando montañas de azúcar, que va publicar amb l'editorial Talentura Libros. En 2021 va llançar a la venda Todas las señales del universo amb Colección Mil Amores. En 2022 va guanyar el premi Roma València Romàntica amb la seua novel·la titulada Me lo vas a decir. Eixe mateix any va publicar una altra novel·la romàntica, Veinticuatro días de septiembre.

Este esdeveniment literari està organitzat per la regidoria de Cultura en col·laboració amb el departament de Biblioteques.