L'espectacle ‘Acosta’t a la música’ tindrà lloc demà en la plaça de la Concòrdia

Serà a partir de les 20 hores fins a mitjanit

Acosta’t a la música’ és un projecte organitzat per l'Institut Valencià de Cultura i Bankia, però també ha col·laborat l'Ajuntament de Sagunt dins dels actes complementaris de Sagunt a Escena. Este projecte te com a objectiu principal captivar la curiositat i les mirades dels ciutadans que passegen pel passeig del Port de Sagunt, que persones de totes les edats s'acosten a la instal·lació per a gaudir d'una acció artística al carrer i per a promocionar la música en general i les activitats musicals, en concret, del festival Sagunt a Escena com els concerts de la Jove Orquestra de la Generalitat i el de Joan Amèric.


A banda de l'atractiu visual, la interacció amb estos elements serà a través dels sons i la música. Cada peça té instal·lada, en la base, un amplificador que reproduirà el so de l'instrument que representa i s'activarà mitjançant un sensor digital que detectarà les persones reproduint les notes musicals de cadascun dels instruments.

La instal·lació està composta per sis tòtems d'aire gegants d'una altura de 5 metres. Cada peça està inspirada en un instrument musical i la gamma cromàtica, la grandària i el disseny de cada peça crearan un conjunt visual de grans dimensions jugant amb l'art contemporani. Així mateix, la instal·lació compta amb llums de colors interiors.

Al voltant de la instal·lació es repartiran fullets amb descomptes per als concerts del Teatro Romà de Sagunt de la Jove Orquestra de la Generalitat que actuarà el 27 de juliol i per al concert de Joan Amèric que actuarà el 24 d'agost.

Este espectacle ha recorregut diverses poblacions de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d'acostar el públic a la música i com a acte promocional de determinats concerts o festivals.​