L'espectacle circense ‘Circant’ omple els jardins de l'Antic Sanatori amb música, teatre i acrobàcies

Sagunt a Escena arranca amb el primer espectacle del Off Romà en els jardins del Centre Cívic
 


L'espectacle circense Circant, de la companyia Cuncurulla, ha iniciat el cicle Off Romà dins del programa Sagunt a Escena de 2017. L'actuació va estar plena de música, teatre i acrobàcies, i va impressionar al públic en els jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt. Entre els assistents es trobaven l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, i els membres de l'Equip de Govern Teresa García, Guillermo Sampedro i Mónica Caparrós.

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
​​Tarazona ha declarat que amb esta actuació “ja estem immersos en Sagunt a Escena, el festival més potent que tenim ací en el País Valencià. Enguany comencem l’Off Romà en el Centre Cívic del Port de Sagunt amb l'actuació de Cuncuralla, amb el seu espectacle Circant, i demà començarem en el Teatre Romà”. El regidor ha convidat “a tothom a visitar-nos i a vindre a Sagunt a Escena”.

 

Les actuacions en el Teatre Romà comencen hui a les 22.30 h amb l'obra De Sukei a Naima, de Gemma Miralles. L'obra narra la història de supervivència d'una nissaga familiar a un fet històric ocorregut 400 anys enrere i que hui resulta molt proper. Tres dones, tres generacions i tres decisions que marcaran la resta de la seua vida.