L'espectacle “Entredos” tanca una setmana més de representacions de l’Off Romà

La representación tendrá lugar mañana, jueves 17 de agosto, a las 21.30 horas, en la subida al Castillo, junto al Teatro Romano
 

La pujada al Castell de Sagunt acollirà demà, dijous 17 d'agost, a les 21.30 hores, l'espectacle 'Entredos', de la companyia Capicua. Es tracta d'una funció gratuïta destinada a tots els públics.

 

'Entredos' fusiona el teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d'objectes amb la finalitat de narrar la història d'un personatge turmentat que desperta en un món fantàstic. És un espectacle visual, fresc i innovador i alhora amb certa estètica contemporània, que acosta l'espectador a la realitat del món dels somnis i l'imaginari: “Sona el despertador, m'alce del llit i com cada dia em prepare un cafè. De sobte, en la meua mà, en lloc d'una tassa apareix una sabata. Estic somiant o estic despert?”.

 

La representació forma part de la programació de l’Off Romà, secció del festival Sagunt a Escena, on es podrà gaudir fins a setembre de múltiples disciplines artístiques, com el teatre, la dansa o el circ.