L'exposició “La màgia del teatre” de Juan Higueras i Bernardo Carrió s'inaugurarà el dijous

La mostra s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt

L'exposició “La màgia del teatre” de Juan Higueras i Bernardo Carrió s'inaugurarà aquest dijous, 3 de març, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. La mostra s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
La col·lecció d'imatges ha volgut reflectir diversos moments de les interpretacions magistrals que s'han succeït en la ciutat: el teatre, la paraula, l'expressió, el moviment, la transmissió d'idees, la comunicació, etc. Amb les seues càmeres, Higueras i Carrió han volgut immortalitzar eixe instant màgic en el qual els actors gesticulen i expressen amb els seus moviments. Han volgut parar eixe instant per aconseguir el fotograma idoni que expresse el mateix que els actors, segons expliquen els autors. 
 
Juan Higueras és fotògraf professional i compta amb una trajectòria de trenta anys. També és president i fundador del grup fotogràfic Arse, del que forma part Bernardo Carrió. Higueras ha realitzat exposicions a Espanya i França, ha sigut jurat de concursos i té diversos guardons com el Premi Onda Cero, el Premi de la Policia Nacional i diversos premis de concursos de fotografia turística. A més, és professor de la Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt des de l'any 1989. 
 
L'exposició podrà veure's de forma gratuïta fins al 3 d'abril, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 21 hores.