L'exposició Mare Nostrum de la Tira de Dones arriba este dimecres a la Casa Municipal de Cultura

Els quadres de l'exposició es podran adquirir a canvi d'un donatiu a l'organització Metges Sense Fronteres

Fotografia de l'exposició en la Casa de la Cultura Capellà Pallarés.

L'exposició Mare Nostrum, amb cartells i quadres de la Tira de Dones, arriba a la Casa Municipal de Cultura este dimecres a les 19 hores. El grup de dones ha volgut fer una mostra solidària, ja que l'import de tots els quadres que es venguen es donarà a Metges Sense Fronteres. L'exposició de totes les obres es podrà visitar a partir d’este dimecres en el carrer Progrés, 9 del Port de Sagunt.
 
“Enguany volem col·laborar amb una de les organitzacions que, des del principi d’esta catàstrofe, està en el Mediterrani ajudant a milers de persones. Amb la vostra ajuda, podem col·laborar junts amb Metges Sense Fronteres”, explica el col·lectiu.
 
Fotografia de l'exposició en la Casa de la Cultura Capellà Pallarés.

Per adquirir alguna de les obres, els interessats hauran de dirigir-se a la Tira de Dones amb el correu electrònic marenostrumexposicion@gmail.com i reservar el quadre que més els agrade. Després se'ls prendran les dades i, en els tres dies (laborables) següents a la reserva, hauran d'ingressar un mínim de 80 euros en qualsevol dels següents comptes de Metges Sense Fronteres:
 
BBVA: ES09 0182 6035 4900 0074 8708
 
CaixaBank: ES57 2100 3063 9922 0011 0010
 
Santander: ES31 0049 1806 9528 1186 9099
 
Una vegada ingressats els diners, hauran d'enviar un WhatsApp o e-mail amb una foto del comprovant d'ingrés a la persona que els haja pres les dades. En eixe moment l'obra passarà a ser seua, però seguirà exposada fins que acabe l'exposició. Es podrà arreplegar presentant el paper de l'ingrés bancari, o bé el divendres 28 d'abril, entre les 16 i les 21 hores, en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt, o posant-se en contacte amb la persona que haja tramitat la reserva per a quedar i arreplegar el quadre en un altre moment.