L’obra teatral 'El Tiempo arrebatado' s’interpretarà durant este cap de setmana al Grau Vell de Sagunt

Es podrà gaudir en quatre sessions el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol a les 20 i a les 22 hores

El taller laboratori El tiempo arrebatado interpretarà este cap de setmana l'obra amb el mateix nom a la Torre del Grau Vell de Sagunt. Esta obra, interpretada pels huit joves que formen el conjunt teatral, es podrà gaudir en quatre sessions el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol a les 20 i a les 22 hores. 

En este taller laboratori, l'elenc integrat per huit joves, interpretarà una peça teatral escrita per ells, coordinats pel dramaturg i director Paco Zarzoso i l'actriu i directora Wanda Bellanza. 

L'obra resultant del taller ha tingut la voluntat de fer tangible una trobada emocional i ideològica de joves i avis de tots dos sexes que serà revelador dels nexes invisibles transgeneracionals. 

Elles i ells seran els vertaders generadors del projecte, i actuaran com a portaveus de les malalties socials i vitals d'una generació, la seua, al mateix temps que es dibuixaran llaços i vincles amb dues generacions arrere, la de les seues àvies i avis, als qui es convidarà a participar en el projecte conjunt a partir dels seus testimoniatges sobre la seua visió del món des d'aquells anys en què era també uns joves en una realitat tan diferent a l'actual, però sens dubte marcada per problemàtiques i expectatives de futur singulars que ajuden a traçar ponts entre el passat, el present i «els futurs». 

Per a accedir al recinte es faciliten autobusos els dos dies, a les 19.15 i a les 21.15, que eixiran des de l'avinguda Hornos Altos (Alucine), i que en acabar l'obra tornaran al mateix lloc. Per a esta activitat és necessària una invitació gratuïta que es podrà aconseguir en el següent enllaç: https://www.notikumi.com/2022/7/1/el-tiempo-arrebatado

Esta activitat està coordinada pel departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt dins del Programa Cultura Jove.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades