L'obra teatral “Religados” torna de nou a Sagunt

La representació tindrà lloc el dissabte, 8 de juliol, a les 20 h en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
El centre cultural Mario Monreal presenta este dissabte, 8 de juliol, una nova obra teatral titulada Religados. La representació tindrà lloc a les 20 h i la gent podrà obtindre l'entrada per un preu de 7 euros per persona.

La companyia teatral Ars Dementia Teatre porta una nova peça teatral de la mà de la directora Amparo Ortizà i comptarà amb actors com Sandra Godos, Marcos Villaplana i la pròpia Amparo Ortizà.

Dotze personatges, sis escenes, tres intèrprets i un sol déu vertader. Religados és una comèdia que s'aventura a posar el focus en la religió. Cures que mengen bolets, reines amb fòbies, amigues que ja no van juntes a exercicis espirituals, fills que adoren a deesses de color marró, monges exorcistes, santíssimes trinitats i moltes altres situacions plenes de sàtira i comèdia. Ens endinsem en les vides d'estes persones que prediquen doctrines, les pateixen o s´hi aferren per a donar sentit a la seua existència.

Tot açò i molt més ens explica Ars Dementia Teatre en Religados, una obra, que segons la companyia, no és necessari veure-la de genolls ni mirant cap a la Meca.