L'Off Romà ens espera “Con dos coplas de más” a les portes del Teatre Romano

Esta secció del Sagunt a Escena 2017 ofereix de manera gratuïta l'espectacle musical d'este grup local dissabte a les 21.30 hores
 
El grup local Con dos coplas de más delectarà el públic amb la seua música dissabte, 2 de setembre, a les portes del Teatre Romà de Sagunt en el marc de l’Off Romà, secció complementària del Festival Sagunt a Escena 2017. L'espectacle gratuït, que començarà a les 21.30 h, comptarà amb Ester Lluch (veu), Rafa Garrido (rapsode/narrador) i els músics Rolf Veen (guitarra), José Piqueras (teclat), Iván Martínez (veu, baix i guitarra), Javier Gómez Santos (percussió). També cal destacar la col·laboració especial de l'artista convidat Francisco Blanco "Latino" (saxofonista i flautista).

Tal com informen des de la formació, Con dos coplas de s és un espectacle que dedica cants a “l’amor”, eixe poderós sentiment que ens inunda, que enyorem, que perdem, que, de sobte, ens ennuvola. L'espectacle sorgix de tres passions terrenals: el plaer d'assaborir la música amb una bona copa, el plaer de compartir temps amb les amistats i el plaer de sentir les veus que transmeten poesia i cançó.

L'espectacle alterna poesia amb boleros, rumbes, cobles i temes coneguts tant d'Espanya com de Llatinoamèrica. L'única pretensió que té la formació és despertar sentiments en el públic: atrapar-los, engalipar-los, seduir-los, commoure'ls, durant prop de l'hora i mitja que dura l'actuació.

Col·laboració especial del saxofonista i flautista Francisco Blanco “Latino”

El concert comptarà amb l'actuació especial de Francisco Blanco “Latino” que des de l'any 1991 dirigix el col·lectiu de musics Sedajazz i formacions com "Sedaví Big Band", "Sedajazz Latin Ensemble", "Sedajazz orchestra", "Nova Dixieland Band", "Combo Reunion", i ha participat amb ells en els més prestigiosos festivals de Jazz de tota la península ibèrica, també a Sardenya (Itàlia), França, Portugal, Mainz (Alemanya), Palestina, Sudàfrica i Moçambic.

En els diferents projectes que ha desenvolupat amb Sedajazz, ha tocat i gravat al costat de músics de la talla de Pat Metheny, Miguel "Angá" Díaz, Perico Sambeat, Jordi Rossy, Mario Rossy, Arturo O'Farril, Mike P. Mossman, Carme Canyella, Fabio Miano, etc.

En el terreny del Pop ha sigut component durant 10 anys del grup Presuntos Implicados, i ha gravat i fet gires ells per tota Espanya, Mèxic, Centreamèrica i Puerto Rico. També ha acompanyat en gires i concerts a artistes i grups de diversos estils com: Armando Manzanero, Lola Flores, Clara Montes, Joan Manuel Serrat, Emilio Aragón, Sonora latina, Seguridad Social, Francisco, Vicente Seguí, Orquestra Chatanoga amb Eduardo Leyva, Nina, Betty Harris, Cafè Quijano i Oscar Briz.
​​